“MET LIEFDE” | GRATIS VERZENDING VANAF 50 EURO

FAQ

Jij bent niet de enige met vragen, daarom sommen wij er wat voor je op die ons het meest gesteld zijn!

Het is natuurlijk niet makkelijk om je maat te kiezen van foto’s en dat snappen wij.

Daarom hebben wij bij producten met maten aangegeven hoelang het model is en welke maat zij/hij draagt en in welke vorm zei het draagt. Denk aan baggy/oversized of slim fit. 

Bij elk item staat precies wat de afmetingen zijn. Hierdoor kun je het precies opmeten met de afmetingen van je favoriete shirt

Mocht je er alsnog niet uitkomen? Stuur een mail naar info@wittlof.nl of slide in onze Instagram DM!

Oef, wat ontzettend vervelend dat jouw gewenste product niet meer in jouw maat is. Wij werken helaas met kleine oplages kunnen hierdoor snel uitverkocht raken. Wij vinden het vervelend dat wij niet jouw je gewenste product hebben kunnen verkopen. Desondanks hebben wij soms hele kleine restocks. Houd hiervoor onze Instagram in de gaten. 

Wees niet getreurd want binnenkort komen er weer meer ontwerpen en producten aan!

Wat gigantisch vervelend. Aangezien elke bestelling uniek is adviseren wij om een mail te sturen naar info@wittlof.nl

Wij zijn continu bezig om onze site te verbeteren. Hierdoor missen er soms wel items. We vernemen graag je vraag via een mail op info@wittlof.nl

Sinds de drop van de SS21 collectie drukken wij zelf onze shirts. Dus wij drukken speciaal voor jou je shirt. Vanaf het moment dat je je bestelling hebt gedaan gaan wij aan de slag en zullen wij er zorg voor dragen dit zo snel mogelijk te leveren. Het zal 1 a 2 dagen duren voordat wij je shirt kunnen verzenden aangezien de shirts 24 uur moeten drogen. 

Alleen door drukte kan het voorkomen dat het 5 werkdagen duurt voor dat je bestelling verstuurd wordt