“MET LIEFDE” | GRATIS VERZENDING VANAF 50 EURO

About
WITTLOF

WITTLOF is een mode- en lifestylemerk dat in 2019 is opgericht door twee vrienden. WITTLOF richt zich op het ontwerpen en produceren van kwalitatief alledaagse kleding dat gedragen kan worden door iedereen.

Geïnspireerd door hedendaagse invloeden en ondervindingen maken wij kleding. Dit produceren wij in kleine oplages om extra liefde verspreiden naar jullie. Elke oplage is speciaal, en komt niet meer terug.

WITTLOF is opgericht door Emiel en Quirijn. Emiel en Quirijn zijn 2 vrienden die elkaar hebben leren kennen door het werken in de horeca. Samen hebben ze 6 maanden op Curaçao in de horeca gewerkt. Tijdens deze 6 maanden zijn ze heel erg geïnspireerd geraakt door het zoals Quirijn dat noemt “het eilandleven”. Het genieten van de simpele dingen in het leven. Eenmaal terug in Nederland hebben beiden een andere baan gevonden in de horeca maar hadden ze nog wel wekelijks contact. Op een van die contact momenten kwam Quirijn met het punt dat hij zelf kleding wil gaan ontwerpen. Dit klonk Emiel interessant in de oren. Dit is het punt waar WITTLOF is geboren. WITTLOF is een merk dat staat voor basic, but different. In onze ontwerpen proberen wij de simpele dingen terug te laten komen en hier toch een complexe boodschap aan mee te geven. Emiel en Quirijn laten zich graag hiervoor inspireren door de ondervindingen in het dagelijks leven. 

Onze Filosofie

WITTLOF draagt zich uit als een merk dat kleding ontwerpt & produceert. Dit doen wij door ontwerpen volledig zelf te produceren. Hierdoor willen wij must-have garderobe items creëren in een daily streetware stijl.